Tandarts Praktijk Sneek Uncategorized Hoe je een nummerslot kan openen

Hoe je een nummerslot kan openen

slotenmaker

Combinatiesloten zijn niet per se de veiligste dingen in de wereld. Dat weten we allemaal, maar we gebruiken ze toch, omdat ze beter zijn dan niets. Of, nou ja, dat dachten we. Maar het blijkt dat ze niet zo veilig zijn als we dachten, zoals we te weten zijn gekomen dankzij het onderzoek van een slotexpert. Hij heeft zelfs een algoritme bedacht dat de meest waarschijnlijke combinaties uitspuugt. Als je wat meer veiligheid nodig hebt dan een combinatieslot kan bieden, bekijk dan ook eens naar verschillende systemen die er bestaan.

Je kunt sloten op verschillende manieren kraken. Als ik iemand hoor vragen hoe je een slot moet kraken, denk ik niet dat ze willen weten hoe je het met brute kracht kunt kraken. (Boutensnijders, trouwens.) Ze vragen waarschijnlijk hoe ze de combinatie kunnen vinden.

Als ik hoor dat het een “combinatieslot met vier cijfers” is, kan ik me dat voorstellen. Het moet het type zijn dat vier standen van 0 tot en met 9 heeft. Niet een draaicombinatieslot, en mogelijk is de nummering anders.

Om dit type slot te kraken:

Begin dit proces van rechts naar links. Als dat niet werkt, herhaalt u de procedure van links naar rechts.
Trek de body en de klink zo strak mogelijk uit elkaar, en blijf druk uitoefenen.

Draai het eerste mechanisme tot het klikt, en u voelt het als de body en de grendel van het slot bewegen.

Ga verder met het tweede mechanisme, en zo verder.
Na het laatste mechanisme zal het slot op zijn combinatie worden ingesteld en open springen.

Je kunt nu verder kijken dan het slot, en dan alles onbeschadigd terugbrengen naar zijn plaats. Inclusief het slot zelf, dus onthoud goed op welke slechte stand je het slot hebt gevonden. Sommige mensen zetten het slot op een bepaalde stand zodat ze kunnen zien of er later mee geknoeid is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post