Tandarts Praktijk Sneek Uncategorized Singlereizen – gewoon doen!

Singlereizen – gewoon doen!

Singlereizen hebben helaas nog altijd een beetje een verkeerd beeld als mensen eraan denken. Hoog tijd om dat te veranderen. Reizen als single is leuker met een groep leeftijdsgenoten om je heen. En nee, het gaat niet om een datevakantie. De enige reden dat we het singlereizen noemen is omdat veel mensen solo reizen. That’s it.

Als je je aansluit bij een singlereis kies je voor een heleboel voordelen:

 1. Je reist met mensen van jouw leeftijd
 2. Alle mensen die dezelfde reis uitzoeken, hebben interesse in het land. Dikke kans dat je goed met ze op kunt schieten dus.
 3. Je hoeft niet alles alleen te ontdekken. Met een groep om je heen zijn er altijd mensen met wie je dingen kunt ondernemen
 4. Je boekt een volledig programma. Het uitzoekwerk doen wij voor je
 5. Je boekt een reis waar je reissom altijd verzekerd is en wij zorgen voor je vluchten en dergelijke
 6. Je ontdekt een land perfect. Je komt op plekken die populair zijn, maar ook op plekken die minder bekend, maar wel prachtig zijn.

Vooraf kennismaken

Het boeken van een singlereis is spannend. Je kent niemand, je weet niet precies wat je kunt verwachten en de grote angst is altijd dat je straks de enige bent die alleen reist.

Daarin kunnen we je geruststellen: het is nog nooit gebeurd, in alle jaren dat we reizen voor singles aanbieden, dat mensen de enige zijn die alleen reizen. Je moet erop rekenen dat minimaal 60% van de mensen in de groep de stap gezet hebben om de reis solo te boeken.

Natuurlijk heb je de kans om vooraf kennis te maken met je reisgenoten. Je ontvangt inloggegevens en kunt op die manier deelnemen aan een Whatsapp-groep met je medereizigers. Je kiest altijd zelf of je dit wilt, maar 95% van de mensen voert hun nummer in en maakt vooraf al kennis. Sommige groepen spreken zelfs voor vertrek al af met elkaar. Dat neemt dan gelijk de ergste spanning een beetje weg en zorgt ervoor dat je met een gerust hart op vakantie kunt.

Maak je echter niet te druk. Wij hebben inmiddels tienduizenden jongeren mee gehad op reis. Na een half uurtje is iedereen al redelijk op zijn gemak. Tegen de tijd dat je op de eindbestemming bent zul je zien dat het lijkt alsof je elkaar al langer kent dan de paar uur die je met elkaar onderweg geweest bent.

Waar kun je allemaal naartoe?

Er zijn ontzettend veel reisbestemmingen die de moeite waard zijn. Veel hangt af van wat je zelf leuk vindt. Ben je op zoek naar een natuurvakantie bijvoorbeeld? Dan zijn Costa Rica, de Nationale Parken VS rondreis, Ierland, Noorwegen/Zweden, Bulgarije en Colombia absolute aanraders.

Zoek je een vakantie met meer zon? Dan kun je eens kijken naar Griekenland, Kroatie, Spanje, Sri Lanka, Malediven of Cuba.

Ben je op zoek naar een actieve vakantie? Dan raden we je de adventureweek Frankrijk, Slovenie, de rondreis Sri Lanka, Marokko of Jordanie aan.

Voor cultuursnuivers hebben we bijvoorbeeld reizen naar Italie en Spanje in het assortiment, maar ook reizen naar bijvoorbeeld Jordanie zijn erg cultureel ingesteld.

Tips voor mensen die single reizen

 • Maak je vooral niet te druk. Het leven is te mooi om je teveel zorgen te maken over wie er allemaal mee reizen. Je ziet het wel 🙂
 • Zoek een reis uit die bij jou als persoon past. Dan weet je zeker dat je mensen tegen zult komen die ook bij je passen.
 • Onze groepen zijn groot genoeg om altijd iemand te vinden waarmee het klikt.
 • Boek je reis tijdig. We hebben al te vaak meegemaakt dat mensen te lang wachten met boeken, waardoor de reis van je keus dan opeens vol zit.
 • Maak vooral kennis voor vertrek. Dat is niet alleen leuk, maar vergroot ook de voorpret van je vakantie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post